Юнацький максималізм

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем ЦапчикКацапчик, 19 лют 2022.

  1. ЦапчикКацапчик

    ЦапчикКацапчик Пользователь

    Мому дитяти на сьогоднішній день 12 років, він в мене дуже впертий, і останнім часом появилися зайві вимоги. Як потрібно поводитися з такими дітьми, щоб не сваритись, і щоб з його боку все було добре?
     
  2. Ивана Гупало

    Ивана Гупало Пользователь

    Дуже часто діти починають себе поводити не так як раніше, в тому випадку, коли батьки втрачають свій авторитет перед дитиною. Наприклад жінка забороняє щось дитині, а чоловік навпаки дозволяє, ось в такому випадку жінка втрачає авторитет перед дитиною.
     
  3. Alevtina Kudlai

    Alevtina Kudlai Пользователь

    Такі ситуації як описав автор вище, трапляються саме більше в нашому житі, і уникнути їх практично не реально. В першу чергу працюйте над собою, а тоді вже будете будувати відносини з дитиною.
     
  4. Раиса Дубарь

    Раиса Дубарь Пользователь

    Якщо ви бачите, що будь які ситуації у вашої дитини сприймаються лише як добре, чи навпаки погано, то в такому випадку можу сказати, що у вашої дитини настав період юнацького максималізму.
    Для того, щоб правильно виховати дитину, потрібні слідкувати за ознаками юнацького максималізму. Я раджу вам більш детальніше почитати про юнацький максималізм ось у цьому блозі https://blog.karpachoff.com/yunosheskiy-maksimalizm-chto-eto-i-kak-reagirovat-roditelyam Завдяки порадам психолога Дмитра Карпачова, ви зможете налагодити контакт зі своєю дитиною, та правильно її виховати.
     

Поділитися цією сторінкою