Доставка квітів

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Кариночка, 3 лют 2022.

  1. Кариночка

    Кариночка Пользователь

    У мене виникла проблема з пошуком в інтернеті сайту компанії, яка пропонує обрати та купити букет з доставкою для мами на річницю весілля. Батьку ми з сестрою вирішили купити вудочку і також відправити її кур’єром, щоб вони отримали подарунки у один час. На сторінці https://www.u-f-l.net/ua/dostavka-tsvetov-kruglosutochno-chernovcy доставка квітів в місті Чернівці більш детально розписана, як саме відбувається та які букети зараз користуються популярністю. Чи доводилося комусь з вас обирати саме цю компанію для покупки букетів? Буду вдячна, якщо відпишетеся та поділитися думками із цього приводу і ми обсудимо питання вже найближчого часу.
     
  2. Бабайка

    Бабайка Новичек

    Якби ви знали, що є салон квітів Dicentra https://dicentra.ua/ то я думаю, що у вас би не виникло проблем ні з вибором потрібних квітiв, ні з доставкою. Адже Dicentra здійснює доставку букетів навіть у нічний час доби. А квіти у них найсвіжіші. Я їх постійний покупець.
     
  3. Алекс Фролов

    Алекс Фролов Пользователь

    Зараз багато можна читати про те, як правильно вибирати квіти для своїх рідних. Пам'ятайте, що квіти це хороші емоції, котрі роблять нереальні речі, навіть зцілюють. Ми замовляємо через інтернет букети, це дозволяє не тратити час на похід в магазин і навіть доставку. Головне довіряти надійному поставщику.
     

Поділитися цією сторінкою