Офіційна пропозиція продажу продуктів харчування для освіти

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Аннушка, 27 гру 2021.

  1. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Підкажіть, яким чином я можу запропонувати органам освіти свого регіону свою продукцію харчування? Маю багато яблук, груш та сухофруктів власного виробництва. В якій формі я можу надати офіційну пропозицію?
     
  2. Gianna

    Gianna Пользователь

    У вас є нагода зробити офіційну пропозицію державі на порталі ProZorro закупівлі. Там виробники пропонують свій товар, а держустанови вибирають. Або навпаки можете пошукати тендер на постачання продуктів харчування.
     
  3. золушка

    золушка Пользователь

    Не вірю я, це все неправда. Вони все одно купують в тих, в кого потрібно, тому що лише в нашій країні все робиться за корупційними схемами. Та кожна державна програма з тендерів підлаштована на них.
     
  4. попыточка

    попыточка Пользователь

    Це ваша власна думка. Але якщо на форумах попитаєте, які підприємства беруть участь у державних тендерах через систему Прозорро, то ви будете здивовані, як їх багато.
    Наприклад, наше виробництво молочних виробів вже близько двох років орієнтована на держзакупівлі продуктів харчування https://zakupki.com.ua/kharchuvannia та маємо постійні замовлення від державних установ. Свої пропозиції ми надсилаємо через майданчик Zakupki, де власне знаходимо всі тендери, які нас цікавлять. Рекомендую брати участь неодмінно!
     
  5. Ronna

    Ronna Пользователь

    З продажем своєї продукції закладам освіти (а вони усі державні) я би не зв'язувалася - в них дуже часто різні перевірки фінансові проводять, можуть знайти якісь негаразди.
     
  6. Lerra

    Lerra Пользователь

    Ми зараз теж шукаємо нові ринки для збуту своєї продукції, але якось боязно приймати участь у державних тендерах. Там, мабуть, треба дуже багато паперів оформлювати?
     
  7. Cegalon

    Cegalon Пользователь

    Щоби надати свою пропозицію на тендер по закупівлі товарів та послуг держустановами, Вам потрібно, як постачальнику, зареєструватися на торговельному майданчику, на якому проводяться торги по держзакупівлям. Наприклад, на офіційному майданчику Prozorro, яким є український електронний торговий майданчик SmartTender.biz. Після реєстрації Ви зможете на https://smarttender.biz/publichni-zakupivli-prozorro/ відшукати потрібний Вам тендер на закупівлю фруктів та сухофруктів та надати свою пропозицію офіційно. Як зареєструватися на цьому електронному торговому майданчику та які документи потрібні для участі в тендерах, Ви можете прочитати на сайті SmartTender.biz.
     

Поділитися цією сторінкою