Детское питание

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Нина, 21 лют 2021.

  1. Нина

    Нина Пользователь

    Добрый день! Мамочки, где можно уверенно купить качественные детские смеси?
     
  2. Амелия

    Амелия Пользователь

    Здравствуйте! Мне очень нравятся детское питание в магазине детского питания "ЖИРАФА" https://biby.com.ua/g93386370-detskie-smesi-goda , у них вы найдете большое разнообразие продукции для детей от 4 месяцев.Они имеют прямые контакты с производителем, поэтому у них самые низкие цены. Контактные телефоны, условия оплаты и доставки легко найти на страничке с товаром. Так что посмотрите!
     
  3. Мирт

    Мирт Пользователь

    А в чем Вам лично удобнее кормить ребенка? Я просто хочу сделать подарок своей сестре к моменту рождения ребенка и выбираю - или же стульчик для кормления взять, или может будет лучше купить детский шезлонг https://babyshop.ua/detskaya-komnata/kresla-kachalki-shezlongi вот такого плана. Что лучше? Очень жду реальных советов.

    [​IMG]
     
  4. yteed

    yteed Новичек

  5. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Купити дитяче харчування сьогодні не складно, це можна зробити в супермаркеті чи аптеці. Тут стоїть питання, чи варто його купувати.
     
  6. mizolda

    mizolda Новичек

    Дівчатка, а з якого віку можна починати давати дитині йогурти та сири? Якому виробнику довіряєте?
     
  7. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    Я довіряю виключно собі, тому всі кисломолочні продукти для своїх дітей готую сама. В принципі тут немає нічого складного, купуєш бактеріальну закваску розмішуєш її з молоком і через 8 годин йогурт, кефір, симбіотик чи сир готовий. Про те як зробити https://goodfood.ua/zakvaski/zakvaska-dlya-jogurtu/ всі кисломолочні продукти вдома дізнаєтесь на цьому сайті. Тут є інформація про користь кисломолочної домашньої продукції та простоту її готування.
     
  8. Igorek

    Igorek Новичек

    Я теж стараюся дотримуватися правильного харчування... І для діток таке даю.... А купую саме таку продукцію лише в одному магазині Ecovill https://ecovill.com.ua/superfudy/ Тут широкий вибір суперфудів, олій, борошна, сніданків та інших інгредієнтів... Раджу відвідати і подивитися....
     

Поділитися цією сторінкою