Построить или купить готовый дом

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем танюша28, 5 лют 2021.

  1. танюша28

    танюша28 Активный пользователь

    Здравствуйте. В этом году планируем продавать квартиру и вложить в строительство или покупки готового дома. Думаем что выгодней построить или покупать готовый дом. Как вы считаете?
     
  2. кристина

    кристина Пользователь

    Родители всегда мечтали о пенсии в своем доме, чтобы и природа была, и воздух свежий, и для внуков раздолье, вот мы с мужем по рекомендации хороших знакомых заказали в компании SKD Ukraine http://karkasdom.dp.ua полную постройку дома и благоустройство участка. Довольны всем: и проектом, и сроками строительства, и стоимостью работ, и качеством исполнения. Приятно иметь дело с профессионалами, на которых можно положиться и не переживать за конечный результат.
     
  3. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Все залежить від вашої фінансової спроможності. Якщо ви маєте кошти на купівлю будинку, тоді вартує його купити, а якщо сума не вся, тоді можете починати будівництво й поступово збирати кошти. Саме другий варіант ми вибрали з чоловіком. Сьогодні ми уже добудували свій будинок, зробили всі внутрішні роботи, зараз займаємось ділянкою біля будинку. Хочемо постелити бруківку й поставити тротуарну плитку.
     
  4. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    Якщо у вас є вільний час, тоді можете будувати будинок самостійно, тільки хочу вас попередити, що нервів піде не мало й дешевше, однозначно не вийде. А на рахунок запитання, яке задавала користувач Sovynja, то хороший вибір тротуарної плитки та бруківка https://miidvir.ua/ знайдете в компанії Мій Двір. На сайті є хороший вибір та багато різноманітних серій бруківки, на весь товар виробник дає гарантію 25 років.
     
  5. Мерлин

    Мерлин Пользователь

    А мы ищем компанию для строительства дачи под ключ
     
  6. Викинг

    Викинг Пользователь

    Я могу вам подсказать обратится в компанию Силамет. Они занимаются строительством дачных домов https://www.silamet.com.ua/ Вот тут есть вся информация о них . У нас в новом дачном кооперативе практически все дома строили они. Все соседи и мы очень довольны их работой.
     
  7. Анютка

    Анютка Новичек

    Потрібно багато чого врахувати, щоб швидко і якісно побудувати будинок з нуля, почитайте https://pobuduy.com/pobuduvaty-chy-kupyty-budynok-perevahy-i-nedoliky-obokh-variantiv/ , тут багато корисних порад. Описані переваги і недоліки купівлі готового будинку, всі за і проти самостійного будівництва житлової нерухомості.

    Почати, звичайно ж, варто з вибору і покупки ділянки землі. Але якщо ділянка у вас вже є, то першим кроком на шляху до будівництва власного будинку є покупка або розробка проекту будинку. І щоб визначитися з проектом, перш за все необхідно написати всі свої вимоги до майбутнього будинку. Не варто поспішати, треба ретельно обміркувати всі дрібниці, щоб потім не шкодувати про втрачені через неуважність можливості. Після цього обговоріть з архітектором всі варіанти планування, що відповідає вашим вимогам.
     
  8. cheipesh_i

    cheipesh_i Новичек

    Станом на 2022 рік вигідніше купити готовий будинок так як вартість будівництва житла суттєво зросла а на вторинному ринку з продажу будинків можна знайти і купити будинок по хорошій ціні, купляти житло зараз напевно краще в Закарпатті ось тут можна знайти та купити будинок в Ужгороді
     
  9. guti1000

    guti1000 Пользователь

    Интернет-магазин электро кабелей art-bud-electro - отличный выбор для покупки качественных кабелей. Если вам нужен кабель ввгнг 3х2 5 обращайтесь к ним. Разнообразие типов и длин, доступные цены. Качество продукции высокое, доставка быстрая. Удобный сайт, легко найти нужный кабель. Рекомендую этот интернет-магазин для покупки электро кабелей.
     

Поділитися цією сторінкою