Дитячий одяг

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Лилия Юрина, 7 лют 2021.

  1. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    Де зараз найкраще замовляти дитячий одяг? Багато моїх знайомих замовляють одяг з іноземних сайтів, в період знижок, але як на мене це покупка ризикована, адже може не підійти розмір або річ не сяде на фігурі. Чи купуєте ви дитячий одяг українських торгових марок ? І які конкретно?
     
  2. Anneda

    Anneda Новичек

    Я не розумію таких покупок, купуєш "кота в мішку" тим більше платиш гроші вперед, а отримуєш посилку аж через місяць. Я люблю річ поміряти, помацати, щоб зрозуміти її якість.
     
  3. Леонидия

    Леонидия Пользователь

    Якщо купуєш одяг бренду типу Н&М, Некст, Картерс, то не потрібно турбується про якість. Речі цих фірм завжди славиться хорошим натуральним складом і прикольним універсальними модельками. Я часто через посередників замовляю дитячі речі цих фірм, але зараз такі замовлення виходять не так вже й дешево. Потрібно відстежувати хороші знижки
     
  4. Barbira

    Barbira Пользователь

    А навіщо замовляти не зрозуміло звідки, чому не підтримувати нашого українського виробника, тим більше що є не мало гідних, які при виготовленні речей намагаються використовувати якісні і натуральні матеріали, враховують модні тенденції при розробці. Наприклад, ось подивіться каталог цього сайту, у них великий каталог дитячих речей. Я особисто вибрала светр для дівчинки, як на мене є багато цікавих моделей і за доступною ціною https://super-kids.com.ua/uk/devocki/devocki-6---14-let/svitera-kofty-i-golfy-2
     
  5. Irakliy

    Irakliy Пользователь

    А для малечі де можна в Україні замовляти одяг?
     
  6. Katalina

    Katalina Пользователь

    У цьому дитячому магазині доступні ціни на одяг для малечі https://www.chadoshop.com.ua/ogyad-shkarpetki-9240/odyag-malechi-9214/ Я тут замовляла дитині боді, комбінезон, штанці та різні комплкти. Якість речей в них дуже гарна, після прання не сідають та виглядають як новенькі. Підібрати в них одяг можна як для маленьких хлопчиків так і для дівчаток.
     
  7. Milagrochka

    Milagrochka Пользователь

    Скиньте наводку, плиз, на магазинчик, где можно купить детскую одежду на 1 сентября и взрослую (для меня). Осталась неделя до школы, а мы еще ничего не купили.
     
  8. Serafima

    Serafima Новичек

     
  9. Serafima

    Serafima Новичек

    Мне, например, нравится покупать одежду для себя и домашних в софи стиль https://sofistyle.com.ua/ - вот здесь. Зайдите и посмотрите каталог - уверена, что подберете все, что надо. Я купила младшей бодики и распашонки, а школьнице нарядную вышиванку на 1 сентября. Себе заказала халат. Все недорого + украинского производства.
     
  10. Милсами

    Милсами Пользователь

    Я спокойно беру одежду ребенку через интернет. Конечно с иностранных сайтов я бы не рискнула заказывать, потому что ждать долго) Может для тех, кто покупает одежду заранее норм. А я заказываю уже как припечет))
    Очень люблю сайт Розетка. Там фирменные вещи с хорошими скидками. В этом году брала там футболки Disney, Puma, 4F, Levi's.
    Можете сами глянуть https://rozetka.com.ua/futbolki-dlya-devochek/c4636927/ . Качество этих брендоя я знаю, а размер всегда можно заменить.
    Хотя я с размером еще ниразу не ошиблась. Смотрю размерную сетку)
     
  11. Wikki

    Wikki Пользователь

    как минимум важно, чтоб такая одежда была качественной
     
  12. Sanza

    Sanza Пользователь

    Я как раз вот дочери обновки заказывала, решила взять спортивную одежду, заказ делала тут https://ido.in.ua/ru/24-sportivnaya-odezhda , на сайте ассортимент широкий и главное размерная сетка четкая, кстати, я всегда беру вещи на размер больше, чтоб на 2 сезона хватило
     
  13. Antonm

    Antonm Пользователь

    Обычно я все покупки делаю через интернет, потому что там выбор намного больше и качество бывает даже лучше чем в магазинах)) вот недавно заказал на дачу детский батут https://dorami.com.ua/detskiy-mir/batuty/ . Ребенок в восторге и это главное! сам батут очень классный и удобный
     
  14. Misha12

    Misha12 Пользователь

    Добре, що в мене жінка весь одяг купує для дітей! я навіть не думаю про це! головне щоб було по розміру, гарненьку та комфортні.
     
  15. Misha12

    Misha12 Пользователь

    Для мене жіночій шопінг-це КОШМАР!!! я краще їм грощі дам))
     
  16. ЛенкаПогорелая

    ЛенкаПогорелая Пользователь

    От чоловіки))) Може Ви хоча б знаєте, де купує одяг для дітей дружина Ваша? Наприклад мій чоловік знає де ми скуповуємося, мені подобається офіційний інтернет-магазин торгової марки Bembi https://shop.bembi.ua/ За якістю - відмінне, ніяких затяжок і катишок після прання абсолютно немає, колір залишається як і при покупці, до того ж ціни є прийнятними.
     
  17. 1Vlad1

    1Vlad1 Пользователь

    И нашим нужна новая одежда.
     
  18. Людмила Д

    Людмила Д Новичек

    Виручають і допомагають европейські сайти давно уже, як дітям так і собі. З часом і невгаданних розмірів майже нема, тим більше зараз масса відгуків в замірами і розмірними сітками брендів. Основна частина купується в Германії, тут детальний огляд до речі самих популярних брендів дитячого одягу у посредника: https://zakupki-de.com.ua/articles/detskaya-odezhda. Звісно основна частина купується на сейлах, на наступний рік зимове наприклад уже зараз купую. Вибираю в основному на сайтах С&A, Zara, H&M, Mango, Tchibo и Ernsting's family, там до речі зараз знижки до -50%, спортивний одяг на секції і фізкультуру купую на німецькому Sports Direct и Спортстар і Decathlon. При чому выходить частенько, та майже завжди в рази дешевше, ніж у нас. А якщо ще закинути на автоматичний вилов розмірів під час сейлу на сайтах H&M, C&A и Zara, взагалі выходить вигідно, буквально за копійки по нашим міркам. Зараз і на дитяче взуття Geox як раз знижки до 50%, чобітки від 23 евро можна виловити, у нас в рази дорожче цей бренд продається: https://zakupki-de.com.ua/sale/19617-detskaja-obuv. Якість до речі іноді кардинально відрізняється від того, що продають у нас під цим та іншими брендами.
     
    Останнє редагування: 6 січ 2022
  19. Laertha

    Laertha Пользователь

    Слухайте раз тут уже мова зайшла зя одяг то хто мены може вишиванки порадити нормальні?
     
  20. Irveann

    Irveann Пользователь

    Слухайте, насправді і вишиванки знайти цілком реально, достатньо лише пошукати, ось до прикладу є класні Традиційні вишиванки від бренду RUTA, вони досить класно виглядают, до того ж є зручними там вміють поєднати в собі і традиції українського народу і сучасність, тож можете подивитись
     

Поділитися цією сторінкою