Подарок начальнику

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Пелегрини, 18 лип 2021.

  1. Пелегрини

    Пелегрини Пользователь

    Что можно подарить начальнику на День рождения?
     
  2. professional

    professional Пользователь

    Не так-то и тяжело подобрать своему начальнику подарок! Можно просто выбрать подарочные наборы в каталоге "Отпад" otpad.com.ua . Я думаю, что каждый найдет там для себя необходимое. Качество очень хорошее. Они представляют только фирменные товары. А репутация у этого ресурса практически идеальная. Так что, не раздумывайте, а заходите и выбирайте!
     
  3. AnnaDiamova

    AnnaDiamova Пользователь

    Шеф - це завжди дуже зайнята і діяльна людина, у якого намічено безліч справ. Допоможи йому нічого не забути, подарувавши класний блокнот.
    На що варто звертати увагу – поради щодо вибору подарунка можна знайти на uamade.ua .
     
  4. Arnika

    Arnika Пользователь

    Смотря кто у вас начальник и как он вообще к подаркам относится.
     
  5. Nusha

    Nusha Пользователь

    Так-так, це правда, потрібно ще добре знати переваги свого начальства, щоб вгадати з подарунком і не подарувати щось зовсім непотрібне. У нас на роботі колектив маленький, з начальницею завжди близько спілкуємося, кожен день робочі питання обговорюємо, так на її день народження ми завжди замовляємо букет троянд ось тут https://stryj-roza.pp.ua/product-category/51_roza_ua/ . Їй кур'єр приносить цей букет прямо на роботу, а ми потім приходимо з привітаннями і основним подарунком до неї в кабінет.
     
  6. Василиса

    Василиса Новичек

    Всім привіт! Якщо ваш керівник полюбляє подорожі та відпочинок на природі - йому може стати у нагоді біотуалет для кемпінгу та туризму. Вони бувають навіть вишуканими ззовні та компактними, як раз для автомобіля:)
    Я купувала тут https://babachok.com.ua/biotualety/
    Все сподобалось
     
  7. Мирт

    Мирт Пользователь

    Я гадаю, що краще щось для роботи взяти. Як варіант, це справді може бути планер, а можна подарувати якийсь цікавий блокнот https://gifty.in.ua/catalog/bloknoty ось такого плану. Знаєте, все ж таки до вибору такого подарунка треба підходити дуже акуратно, тому що від того, чи буде шеф задоволений, залежатиме і Ваш комфорт на роботі.
     

Поділитися цією сторінкою