Международная доставка сборных грузов

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем танюша28, 5 жов 2020.

  1. танюша28

    танюша28 Активный пользователь

    Добрый день. Не так давно на рынке логистики появился новый вид услуг – перевозка сборных грузов. Изучила данный вопрос и решила доверить международную доставку сборных грузов по хорошей цене в Украине компании wheeltrans Сотрудничеством с компанией довольна на все 100%, все вопросы касаемо доставки берут на себя. Мои рекомендации, сотрудники компании безопасно организуют доставку сборных грузов.
     
  2. Пелегрини

    Пелегрини Пользователь

    Но получается, что это далеко не самая быстрая доставка
     
  3. Lyubka

    Lyubka Пользователь

    Надежней всего - попутно из знакомым. Но, увы, только в редких случаях получается.
     
  4. Малютка

    Малютка Пользователь

    Якщо це пересилання від родичів абощо, то мені здається найвигідніше скористатися міжнародною доставкою https://ca.meest.com/uk Нам родичі з Канади в Україну надсилають речі кілька разів на рік цією службою. Дуже швидко та за помірними цінами виходить доставка. Ми задоволені дуже що це безпечно, адже посилки страхуються.
     
  5. Laska

    Laska Пользователь

    Від себе раджу компанію Sea Way, доставка вантажів з китаю здійснюється на оптимальних умовах. Пропонує збірні міжнародні контейнерні перевезення з Китаю до України, консолідує товари та оформлює необхідну документацію. Співпрацюємо з ними давно, допомогають суттево знизити вартість доставки та зробити процес торгівлі з Китаєм більш зручним і ефективним.
     

Поділитися цією сторінкою