літня гума

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Loreleya, 15 бер 2021.

  1. Loreleya

    Loreleya Новичек

    Люди, потрібна порада - коли вже можна міняти зимову гуму на літню? Мені дісталася чоловікова машина і дуже цікавлять деякі питання, от наприклад як це. Звістно якщо що то чоловік і сам може цим питанням зайнятися, але це ж тепер моя зона відповідальності, тому хочу спочатку самостійно знайти потрібну інформацію.
     
  2. VictoriyaAseeva

    VictoriyaAseeva Новичек

    Як на мене завжди можна звернутися на СТО, там і проконсультують і порадять і самі поміняють, я завжди так роблю, хоча теж є коханий якій може зайнятися цим питанням, яле це все одно буде зроблено на СТО.
     
  3. Loreleya

    Loreleya Новичек

    Та діло в тім, що в мене чоловік сам все по машинах робить, навіщо переплачувати чужому дядькові, якщо і самостійно все можна зробити. Просто меня потрібна інформація, по обслуговуванню авто, щоб чоловік не сміявся з мене, типу машина є а що з нею робити не в курсі.
     
  4. PetrKorablev

    PetrKorablev Пользователь

    Так от хай би ваш чоловік і займався автівкою, не придумуйте собі проблеми. А взагалі, то вже потрібно й думати про заміну, погода майже встановилася і як тільки тиждень буде плюсова температура, то вже можна і заміняти. Я ще правда сам не міняв, бо тільки покришки пару тижднів як прийшли. І ще - якщо гума стара вже зовсім лиса, то на ній небезпечно їздити, тим більше по нашим автошляхам міняйте на нову. До речі якщо знадобляться покришки на машину, то я купував на сайті Shiny&Diski, ціни там прийнятні - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/continental
     
  5. Loreleya

    Loreleya Новичек

    Дякую і за пораду і за сайт ).
     
  6. mustang

    mustang Новичек

    резина это очень важно лучше не экономить на этом
     

Поділитися цією сторінкою