Автоматический выключатель

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Ангелика, 3 чер 2020.

  1. Ангелика

    Ангелика Пользователь

    Автоматический выключатель предназначен для защиты электрической цепи от повреждений, вызванных избыточным током от перегрузки или короткого замыкания. Выключатель самостоятельно отключается для прерывания тока после обнаружения неисправности. Так в интернет магазине систем безопасности Deftech, вы можете приобрести такой выключатель себе домой, ведь безопасность пре выше всего.
     
  2. Shelemenko

    Shelemenko Пользователь

  3. vlad26

    vlad26 Пользователь

    В ближайшее время, хочу заказать автоматический выключатель ВА 55-43 в магазине https://220-energy-380.com/p1202643197-vyklyuchatel-va55.html . Подскажите, как по качеству данные автоматические выключатели? Стоит ли брать или есть какая-то альтернатива?
     
  4. yuhke

    yuhke Новичек

    У нинішньому світі технологій, хочемо майже розумне освітлення в будинку зробити, потрібні автоматичні вимикачі, де такі можна купити в Миколаєві? І які їхні можливості?
     
  5. Urueg

    Urueg Новичек

    Дивіться є якісні побутові вимикачі фірми Feron. Вони дозволяють керувати освітленням у приміщенні на відстані за допомогою радіосигналу. Вимикач має 2 канали, на кожен з яких можна підключити тільки частину освітлювальних приладів у приміщенні та включати ці частини за допомогою пульта окремо. Або можна підключити всі канали для освітлення. Кожен канал має великий запас потужності. Приймальний блок з'єднується зі світловими приладами, а пульт дозволяє керувати приймальним блоком на відстані до 30м за допомогою радіосигналу. Крім того, модель має функцію увімкнення освітлення із затримкою від 10 до 60 секунд. Крім того, процес монтажу дуже простий, його легко встановити вдома на місці колишнього вимикача. Такі автоматичні вимикачі з відключає здатністю 6 кА в Миколаєві продаються ось тут https://zakupka.com/uk/nikolaev/k/a...hateli-s-otklyuchayushchey-sposobnostyu-6-ka/.
     
  6. Indianna

    Indianna Пользователь

    Я б ще запропонувала вам розумні вимикачі https://livolo.in.ua/zigbee-switch/ Смарт вимикачі працюють на радіочастоті, тому стіни чи інші перешкоди не заважають керуванню. Встановлена програма на смартфоні дозволяє не тільки налаштувати вимикач на керування освітленням, але й додати перемикання сценаріїв роботи або керування іншими пристроями через клавіші вимикача.
     
  7. Мирт

    Мирт Пользователь

    Выключателей сейчас на самом деле очень много, так что надо очень внимательно смотреть какие из них действительно являются хорошими. Знаете, почитайте вот тут как выбрать автоматический выключатель https://izmacity.com/articles/283469/kak-vybrat-avtomaticheskij-vyklyuchatel и я просто уверен, что благодаря этой статье Вы сможете выбрать для себя лучшее решение.
     

Поділитися цією сторінкою