Де купити книжки для дітей?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем lisadi222, 28 вер 2020.

  1. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Мене цікавить таке питання як література для дітей, бажано щоб були книги і англійською мовою в тому числі. Хто в курсі де можна такого роду замовити? Зовсім нічого не можу знайти, а в книжкових вибору нема
     
  2. niksa

    niksa Пользователь

    Ну до літератури англійською мовою ми поки ще не дійшли, але все в процесі, зараз віддали нашу дитину до репетитора є результат, що не може не радувати. Сподіваюся і ми скоро зможемо читати її. Купую зазвичай книги рідною мовою в книжковій крамниці.
     
  3. Torro

    Torro Пользователь

    Всі книжкові магазини з близьких районів нам вже нічого нового не можуть запропонувати, а це сумно, тому ми теж в пошуках чогось нового, пишу в надії на те, що знайду відповідь на вище поставлене запитання. Вважаю читання обов'язково для дітей.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Абсолютно з вами погоджуся, мої дітки теж любителі почитати і навіть англійською мовою. Починали як і ви з репетитора. Читання і переписування книг дуже швидко дозволяє запам'ятовувати слова як візуально так і машинально при написанні, навіть граматичні помилки не допускаємо, а все завдяки дитячій літературі https://bookish.kiev.ua/literatura-dlya-ditei яку ми постійно замовляємо з даного сайту.
    Величезний асортимент, я теж беру в цих моментах участь і розвиваюся, всім дуже подобається)
    З нещодавно куплених книг «10 Ten-Minute Stories»-збірка з десяти коротких оповідань, що ретельно відібрані, оскільки вони швидко читаються перед сном.
    [​IMG]
     
  5. mashenberd

    mashenberd Пользователь

    Я покупаю книги вот на этом https://bookssecondlife.com.ua/ сайте. Как правило я беру себе профессиональную литературу (для психологов) и детскую - для своей доченьки. Для своего мужа тоже иногда что-то беру (но так как он не очень любит читать, то это бывает не очень часто). На этом сайте также, кстати есть и литература на иностранных языках.
     
  6. Onle

    Onle Пользователь

    мои любят сказки
     
  7. Olga_ya

    Olga_ya Пользователь

    А мой 8-летний сын обожает читать комиксы. Думаю это его пристрастие передалось от отца, тот тоже в детстве имел свою коллекцию комиксов. Так как его интересует игра Майнкрафт, то и самыми любимыми являются комиксы Н.Елиопулоса "Minecraft. Вперед, у гру!". Я понимаю, что это его хобби, но все же хочу купить ему в этом магазине какие-то более нейтральные или даже познавательные комиксы.
     
  8. Fill

    Fill Пользователь

    А не подскажете, где можно купить мангу для подростка на подарок?
     
  9. Викинг

    Викинг Пользователь

    Ось у цьому магазині ви знайдете шикарний вибір цікавої манги. Зайдіть на сайт та подивіться каталог, думаю ваша дитина знайде для себе цікаві варіанти. Тож не баріться, а замовляйте, оскільки тут гарні ціни і швидка доставка.
     

Поділитися цією сторінкою