Ліга Європи. 1/2 фіналу. Наполі - Дніпро 1:1. Комфортна нічия в Неаполі

Тема у розділі 'Футбол', створена користувачем D1spet4er, 8 тра 2015.

  1. D1spet4er

    D1spet4er Пользователь

    Дніпропетровський Дніпро здобув комфортний для себе результат в першому матчі півфіналу Ліги Європи з Наполі. Пропустивши на старті другого тайму, команда Маркевича змогла стримати шквал атак суперника, і при цьому реалізувала свій єдиний момент за всю гру.

    Загалом, неаполітаці з самого старту показали дніпрянам, хто буде грати першу скрипку в сьогоднішньому матчі. Наполі повністю забрав м'яч під свій контроль, і пішов забивати швидкий гол. Дніпро спочатку трохи "мандражував", проте ближче до середини тайму підопічні Маркевича впоралися зі своїми емоціями, і почали діяти більш впевнено.

    Першу половину дніпряни відіграли дуже організовано в обороні, не даючи супернику вільного простору. Господарі спробували зробити ставку на закидання до штрафного, але і з цим завданням Дніпро впорався. Після цього італійці переключилися на дальні удари, але і тут на стороні Дніпра була фортуна і впевнена гра голкіпера Дениса Бойка.

    На перерву команди пішли за нульового рахунку, проте враження від гри Дніпра були не надто оптимістичні. При непоганій грі в обороні підопічні Мирона Богдановича практично нічого не створили попереду, а без забитих голів, як відомо, до фіналу єврокубка не виходять.

    Після перерви господарі активізувалися ще більше, і дуже скоро отримали за це винагороду. Після стандартного положення у штрафному Дніпра оборонці на мить втратили Лопеса, який і відправив м'яч у сітку воріт Дениса Бойка. Маркевич відразу почав робити заміни, щоб хоча б не пропустити більше.

    І знову дніпрянам вдалося перетерпіти, впоратися з емоціями, і не пропустити. Хоча, у другій половині у одного лише Ігуаїна було стільки моментів, що реалізуй він хоча б половину - Наполі гарантував би собі місце у фіналі. І, як наслідок, проти італійців зіграло давнє футбольне "не забиваєш ти...".

    На 81-й хвилині Маркевич замінив Калінича, випустивши на вістря атаки Дніпра Селезньова, і вже через хвилину Євген забив. Після прострілу Федецького з правого краю м'яч опинився на дальній стійці, де його і чекав український форвард. Повтор показав, що в момент взяття воріт Селезньов знаходився у оффсайді, проте удача знову була на боці Дніпра, а тому суддя зарахував взяття воріт.

    Після цього гості на куражі навіть у кінцівці пішли на міні-штурм воріт суперника, який і так витратив чимало сил, ще й був морально надломлений пропущеним м'ячем на останніх хвилинах. Однак, забитих м'ячів уболівальники сьогодні більше не побачили.

    У підсумку, нічия, яку можна вважати своєрідною перемогою для команди Маркевича. Напередодні гри на Олімпійському, де у Дніпра буде підтримка власних трибун, команда має також забитий на виїзді гол, що значно підвищує її шанси на історичний вихід до фіналу.

    http://www.champion.com.ua/football/2015/05/6/616460/
     
  2. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Ничего не шарю в футболе, но только что услышала новость, что Днепр вышел в финал Лиги Европы!! МОЛОДЦЫ)))По-моему, это круто, с чем всех и поздравляю!
     
  3. Eva

    Eva Пользователь

    И я хочу поздравить Днепр с их достижениями - большие молодцы! Горжусь!:)
     
  4. Mikerin

    Mikerin Пользователь

    Смотрел этот матч и ответную игру. В этом матче нам явно подсудили из-за ошибки бокового арбитра. Гол был забит из вне игры... На моей памяти, чтоб нам подсудили в игре на таком высоком уровне(важном матче) - такое произошло впервые. В ответной игре природа была на нашей стороне))) Во первых было очень холодно и во время игры шел дождь - а техничные итальянцы более приспособлены к комфортному теплому климату Италии. В таких условиях они не смогли показать свою технику на все 100%. Хотя несколько раз вратарь Днепра просто спасал команду. Многие уверенны что в финале нам так не повезет.... Однако я думаю может произойти все что угодно, и может получится так что Днепр выиграет Лигу Европы. Ждем финала и болеем :cool:
     
    Останнє редагування: 20 тра 2015
  5. Дмитро4444445

    Дмитро4444445 Новичек

    Хороший матч.
     

Поділитися цією сторінкою