Нужен совет

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Kiril, 11 січ 2021.

  1. Kiril

    Kiril Пользователь

    Скажите, а кто знает нужно ли реставрировать чугунную ванну?
     
  2. Petrusha

    Petrusha Пользователь

    если она у вас страшная то стоит. или у вас есть на это деньги.
     
  3. Salima

    Salima Пользователь

    Я вважаю, що реставрувати чавунну ванну варто. Адже багато особливо літні люди до неї вже звикли. І розлучатися з нею не всім охота. А так відреставрують їм її. І вона ще довго прослужить своїм господарям. Але це звичайно чисто моя думка. А так дізнатися все з приводу варто реставрувати чавунну ванну ви можете ось тут https://restavrator.te.ua/ivano-frankivsk.html Вони вас проконсультують з усіх питань з цим пов'язаних. І навіть розкажуть про свій новий матеріалі рідкому акрилі Keramokrill (Керамокрилл), який вони використовують. Ось ще їх номер 0984440098 про всяк випадок.
     
  4. Tokky105

    Tokky105 Новичек

    Дякуємо за чудовий ремонт ванни рідким акрилом. Замовляли в компанії ваннасервіс. Хлопці зробили усе фірмовим акрилом та швидко провели реставрацію. Не було жодного запаху, акрил швидко оновив нашу стару ванну і тепер вона виглядає, як нова. Дякую за якісну роботу та не дорогі ціни. https://www.vannaservis.vn.ua/if/
     
  5. AntonioS

    AntonioS Новичек

    Не понятно почему все за чугунные ванны выступают. На металл сдайте и купите более современный вариант. Акриловую например
     
  6. Sergiy

    Sergiy Пользователь

    Та все просто.
    Чугунная ванна тяжелая, поэтому намного устойчивее чем металлическая и акриловая. Соответственно и вес выдерживает большой. Что нельзя сказать о акриловой.
    При наборе воды не шумная. Металлическая шумная очень.
    Чугунная не прихотлива в уходе. Например акриловую чистить можно только гелевыми средствами.
    И самое главное, чугунная намного дольше сохраняет тепло. В металлической и акриловой вода остывает очень быстро.
     
  7. AntonioS

    AntonioS Новичек

    В общем я понял - для любителей долго болтыхаться в ванне) ЗЫ: у меня акриловая полуванна. Использую ток для того, чтобы ребёнка помыть, а так душ 5 минут и побежал.
     

Поділитися цією сторінкою