Робота в Польщі

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Laska, 20 гру 2017.

  1. Laska

    Laska Пользователь

    Хочу після свят виїхати в Польщу на заробітки. Підкажіть, послугами якого агенство краще скористатися?
     
  2. Karishka

    Karishka Пользователь

    Тільки легальна робота в Польщі для українців через агенство Оріон спеціально для кваліфікованих фахівців на повний робочий день з гідною заробітною платою обов'язково приверне вашу увагу. Я не перший раз користуюся їхніми послугами і напевне можу сказати, що більш вигідних умов ви не знайдете.
     
  3. Gaga

    Gaga Пользователь

    Агенство Оріон краще, навіть не сумнівайтеся. Висока заробітна плата, безкоштовне проживання та оформлення документів за рахунок компанії, де ви таке ще знайдете? Їжджу на заробітки, користуючись його послугами, не перший раз.
     
  4. sokyrova

    sokyrova Пользователь

    Дома нужно работу искать.
     
  5. Reshka

    Reshka Новичек

    Я бы не поехала сама. если бы меня там ждали, знакомые например, или родня. Тогда еще подумала бы... А так, чтобы сама - нет.
     
  6. Myschonok

    Myschonok Пользователь

    А у меня нет такой возможности семья и маленькие дети с которыми нужно ежедневно находится, и старенькие родители за которыми тоже нужен ежедневный уход. Поэтому ищу что-то у нас, вот тут пишут о компании http://www.vnutri.org/soda-solutions/ хочу попробовать туда устроиться.
     
  7. СерыйКардинал

    СерыйКардинал Пользователь

    Мій брат працює в IT, йому запропонували контракт в Польщі! Він спробував, і повернувся назад! Тут він може заробити ті ж гроші, працюючи на закордонну компанію, але тут його будинок, сім'я, і більше грошей залишається після сплати податків! Хто шукає вакансії IT, раджу сайт, на якому брат знайшов роботу PHP https://www.intellias.ua/vacancies-php Так що подумайте гарненько, чи варто воно того !?
     
  8. Mcgill

    Mcgill Новичек

    Рекомендую сервіс https://praca.pl/ великий вибір вакансій від перевірених роботодавців.
     

Поділитися цією сторінкою