Ремонт в квартирі

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Alina03, 6 лют 2019.

  1. Alina03

    Alina03 Пользователь

    Добрий вечір. Почали з чоловіком робити ремонт в квартирі, подивились на наші стіни і зрозуміли, що потрібно робити механічну штукатурку, бо зовнішній вид ну зовсім поганий. Я знайшла в інтернеті компанію, яка займається механічною штукатуркой і ось їхні ціни https://shtukaturoff.net/price може хтось мене зорієнтувати, це нормальні ціни чи дорого?) Буду вдячна)
     
  2. kezolapa

    kezolapa Новичек

    Менял все трубы в квартире и сразу поставил на вход
    колбу механической очистки Ecosoft BB10 1"
    https://ecosoft.ua/mekhanicheskie-filtry-dlya-ochistki-kholodnoy-vody/
    С фильтром Ecosoft BB10 вы можете использовать тот картридж, который поможет справиться с загрязнениями, характерными именно для вашей воды:





    [​IMG]
     
  3. Kiril

    Kiril Пользователь

  4. Appercut

    Appercut Пользователь

    А не думали замість штукатурки, яка давно всім набридла, використати круті фотообої https://stenagrafika.ru/wallpaper_food_drink? Ви ж подивіться, як виглядають фотообої і як виглядає штукатурка.
     
  5. Zlata

    Zlata Пользователь

    Я за декоративку! Мне она больше всего нравится.
     
  6. viktoria34

    viktoria34 Новичек

    Мы заказывали машинную штукатурку в https://shtukaturka-sten.com.ua/. Решили капитально выровнять стены в старом доме, поэтому для нас такая штукатурка была преимуществом.
     
  7. Мирт

    Мирт Пользователь

    Правильно говорят, что ремонт надо пережить. Я сейчас ремонт закончил и уже смотрю на мебель. Читаю параллельно какой должна быть кровать https://politeka.net, чтоб сделать действительно правильный выбор. А какие кровати больше Вам нравятся?
     
  8. Bogomdan

    Bogomdan Новичек

    Бурение скважин в период засухи очень актуально. Вот и у меня колодец пересох. Заказал себе здесь бурение скважин в Киевской области https://xn----ctbicltkibedohffkddi3q.xn--j1amh/burenie-skvazhin-kiev-i-kievskaya-oblast/ бурение скважин под ключ сделали и приямок организовали.
     

Поділитися цією сторінкою