Лекарство от вируса Эбола

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем Yaroslavna, 15 січ 2015.

  1. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Да , но к сожалению не всегда дело в народе, ведь столько уже было случаев, когда делали прививки и деткам и взрослым и становилось только хуже, а потом оказывалось что завозили какие-то непроверенные вакцины.
     
  2. ionika

    ionika Активный пользователь

    Можливо, такі поодинокі випадки і були, а може й ні, може через щеплення а може й ні, в нас полюбляють неперевірені дані пускати в новини... якась одна історія наробить купу шуму, а потім все це ще й передається по сарафанному радіо... Зате про дітей, які з всілякими коклюшами лежать в інфекційних лікарнях в нас нічого не говорять, тому складається враження що цієї та подібних смертельних хвороб не існує. Натомість це зовсім не так.
     
  3. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Так виходить що в сучасному світі потрібно покладатися в першу чергу на себе... Так складається ситуація в нашій країні що якісні медичні послуги коштують дуже дорого. Далеко не всі можуть собі їх дозволити. Якщо не дай бог чимось захворів - доводиться розбиратися в цьому питанні самостійно... Шукати хороших лікарів... Розпитувати людей... Читати інтернет. Тоді підвищується ймовірність успішного одужання за підйомні гроші.
     
  4. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    +1000 как не крути, а самолечение рулит
     
  5. ionika

    ionika Активный пользователь

    Ще дещо про вакцинацію: прочитала новину, як маленьку дівчинку із Дніпра лікують від правця ( це столбняк), після того як вона подряпалась об дерево.

    Ось посилання
    http://strana.ua/news/25254-v-dnepre-spasayut-rebenka-ot-stolbnyaka-nelegalnoj-syvorotkoj.html

    лікувати дуже тяжко, бо хвороба смертельна, а в нашій країні з сироватками від неї велика проблема, як виявилось! мама дитини розповіла, що дівчинка не щеплена...

    врач розповідає:
    пізно хапатися за голову і робити вакцинацію. сподіваюся, дитина виживе.
     
  6. Lola

    Lola Пользователь


    Ужас! Никто не застрахован от таких случаев! Я считаю что прививка от столбняка должна быть обязательно, но не во всех случаях она может помочь. Столбняк это такая болезнь, которую можно подцепить даже копаясь в огороде. Как говорят грязная болезнь. Обидно конечно, ведь я уверенна, что эта семья даже не думала что с ними может такое приключится.
     
  7. Malish

    Malish Новичек

    что это?
     
  8. IpatiiPotii

    IpatiiPotii Новичек

    Уже, нконец-то, эта болезнь не так опасна как была несколько лет назад, когда вообще не понимали как ее лечить надо.
     
  9. Nina092

    Nina092 Новичек

    Актуальні новини в галузі медицини: Ліки від вірусу Ебола на TURKRAINEWS. Дізнайтеся про найновіші розробки та методи лікування цього небезпечного захворювання. Наші матеріали http://turkrainews.com.ua допоможуть бути вам в курсі ключових подій у світі медицини та здоров'я.
     

Поділитися цією сторінкою