Заказать швейное оборудование

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем viktor1982, 13 гру 2019.

  1. viktor1982

    viktor1982 Пользователь

    Если вам понадобится заказать швейное оборудование по доступной цене, могу порекомендовать https://www.brotype.com/catalog/category/otreznye-lineiki Недавно, я здесь заказывал отрезную линейку. В Украине, цен ниже, чем в этом магазине, на швейное оборудование, не возможно найти!
     
  2. Marishka

    Marishka Пользователь

    Мне надо в швейный цех новую машинку для работы. Пока только смотрю, но по параметрам и соотношению цен очень нравится электромеханическая Brother вот здесь https://spool.com.ua/elektromehanicheskie-shveynye-mashiny-brother . Кстати, предыдущую швейную машинку тоже отсюда заказывала, так что доверие к магазину уже имеется.
     
  3. Indianna

    Indianna Пользователь

    У шитті багато корисних аксесуарів, що полегшують роботу та роблять її більш ефективною. Навіть ножі канцелярські https://avrora.ua/kancelyarski-nozhi/ можуть бути важливим інструментом у швейному процесі для обрізки ниток, різання паттернів або роботи з маленькими деталями та тканинами. Тому, якщо ви зацікавлені у шитті та рукоділлі, рекомендую заглянути на цей сайт. Ви знайдете тут різноманітні канцелярські товари, включаючи ножиці, які можуть стати чудовим доповненням до вашого арсеналу для рукоділля. Ці аксесуари допоможуть зробити ваші швейні проекти більш точними та зручними у виконанні.
     

Поділитися цією сторінкою