Вибір ліжка в дитячу кімнату

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Rita Kirova, 17 лип 2019.

  1. Rita Kirova

    Rita Kirova Пользователь

    Всім привіт! Ніяк не можемо визначитися з вибором ліжка в дитячу кімнату. Хочеться, щоб вона була максимально компактна і зручна. Що можете порадити?
     
  2. Rita Kirova

    Rita Kirova Пользователь

    Я б вам порадила звернути увагу на ліжко горище з шафою - https://krovat-cherdak.com.ua/krovat-cherdak/krovat-cherdak-so-vstroennym-shkafom.html Стильно, зручно, практично, дозволяє непогано заощадити простір в кімнаті. Ми собі встановили, дуже задоволені, замовляли виготовлення за індивідуальними вимірами, вийшло реально здорово!
     
  3. nazar253

    nazar253 Новичек

    Ми для сина купляли звичайне ліжко, дерев'яне, з достатньо жорстким матрацом. Коли засетелена, виглядає неначе диван.
     
  4. Akjana

    Akjana Новичек

    Місце - завжди проблема в дитячій.
     
  5. Hotya

    Hotya Новичек

    Кровать-чердак действительно хорошо экономит место. Мы себе покупали в Розетке. https://rozetka.com.ua/detskie-krovatki/c101909/22942=29034/ Вверху - кровать, а внизу шкаф для одежды, столик для занятий и тумбочка. Ступеньки довольно-таки надежные. Экономно в плане пространства и смотрится стильно! Мы вначале переживали, чтобы во сне сын не упал, но там отличный барьерчик. Главное, ему нравится!
     
  6. Sonadi

    Sonadi Пользователь

    Мне для сыновей тоже нужны кровати, как считаете, брать двухъярусную?
     
  7. Olga_ya

    Olga_ya Пользователь

    Конечно, так же намного практичнее, экономится место, та и дешевле получится взять двухъярусную, чем две обычные. Та и детям я думаю намного интереснее спать таим образом. Мы детям покупали двухъярусную буковую кроватьТМ Лев Умка на этом сайте, дети очень ее любят. Особенно спать на втором этаже)).
     
  8. Laska

    Laska Пользователь

    Магазин "ArtWood" пропонує купити дерев'яні ліжка в Києві та по всій Україні за доступними цінами, ось тут https://artwood.kiev.ua/ua/krovati/krovati_derevannie/ можете ознайомитись з повним асортиментом та оформити замовлення. Вони працюють безпосередньо з виробниками деревини та пропонують сертифіковані меблі, виготовлені за стандартами. Крім того, до клієнтів надають допомогу у підборі матраців. ArtWood - виробник екологічно чистих меблів з різних порід дерева, що надає широкий вибір дизайнерських дерев'яних ліжок для різних інтер'єрів. Вони гарантують високу якість кожного ліжка та пропонують економію, тому що продають вироби без націнок.
     

Поділитися цією сторінкою