Як покращити своє самопочуття через збалансованне харчування

Тема у розділі 'Історія застосування HERBALIFE від Topaz', створена користувачем Topaz, 5 сер 2023.

  1. Topaz

    Topaz Пользователь

    Через застосування у своєму раціоні HERBALIFE мені вдалося покращити самопочуття. До мене приєднався син - вживаючи збалансований білковий сніданок у нього знизився потяг до шкідливих перекусів. Тут я буду вести статистику...

    https://www.facebook.com/lvmirkotan/
    Консультую безкоштовно

    https://www.instagram.com/lvmirkotan/
    Консультую безкоштовно
     
  2. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Так. Я вирішив спробувати цей продукт. Я буду писати тут тільки факти які я здобув після початку вживання продукції HERBALIFE Nutrition. Після двох тижнів як я змінив свій раціон в мене зникла печія(изжога на русском). Також в мене зникла тяга до солодкого.
     
  3. Topaz

    Topaz Пользователь

    Збалансований сніданок Herbalife Nutrition це:
    • Протеїновий коктейль (повноцінний прийом їжі за 2 хвилини)
    • Трав'яний напій (комплекс інгредієнтів для посилання антиоксидантного захисту організму та кофеїн, що забезпечує ефективне тонізування)
    • Рослинний напій Алое (містить натуральний алое який допомагає підтримувати природну роботу травневої системи та стимулює процес травлення)
     
  4. Topaz

    Topaz Пользователь

  5. Topaz

    Topaz Пользователь

  6. Topaz

    Topaz Пользователь

  7. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Я вже пів року вживаю продукцію Herbalife Nutrition. В мене нормалізувався сахар - це добре. Він в мене був завищений...
     
  8. Topaz

    Topaz Пользователь

    В мене також є гарні новини. За ці півроку я досягла рівня супервайзера. Тепер я можу купувати продукцію Herbalife зі знижкою майже 50% :cool:

    Якщо раптом Ви захочете спробувати продукцію Herbalife - пищіть мені у соціальних мережах Facebook або Instagram.
     
  9. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    У мене сьогодні зранку дуже гарний настрій незважаючи на те що понеділок :)
    Цієї ночі я дуже міцно спав і відчуваю себе цілком відпочившим...

    Щоб мати міцний сон можна спробувати ввечері готувати для себе "Протеїновий Вечірній Коктейль". Цей коктейль у своєму складі має молоко і дуже нагадує - молочний коктейль...

    А щоб мати заряд бадьорості на цілий день я кожен ранок роблю для себе "Збалансований сніданок Herbalife Nutrition" - це дуже корисно...

    Збалансований сніданок я роблю для себе самостійно - це займає в мене 15-20 хвилин.

    "Збалансований сніданок Herbalife Nutrition" за пів року замінив в мене звичайний сніданок...

    Чомусь компанія Herbalife в Україні має не дуже гарну репутаціюo_O Щас поясню що до чого.


    Компанія Herbalife на українському ринку з 90-х років... І вже у той час на цю фірму намагалися потопити світові фармацевтичні компанії... Чому - тому що нікому не потрібно щоб люди були здорові. Якщо людина здорова то вона не витрачає кошти на ліки...

    А як кажуть ламати не будувати.
     
  10. Topaz

    Topaz Пользователь

    Здорова людина - щаслива родина...

    Ви маєте можливість отримати знижку у 25% на продукцію Herbalife якщо звернетесь до мене, або до адміністратора форуму

    Консультації безкоштовні.
     
  11. Potter

    Potter Администратор Команда форуму



    Хочеш мати ідеальну вагу - спитай мене як :)
     
  12. Topaz

    Topaz Пользователь

    Зміни свою свідомість та отримай шлях до здоров'я. Стань дієздатним та щасливим... Звертайся у приватний чат, або пищіть мені у соціальних мережах Facebook або Instagram.
     
  13. Topaz

    Topaz Пользователь

    Легкий шлях до нормального самопочуття зі смачним сніданком за дві хвилини.

    Легкий шлях до гарного самопочуття, енергія на цілий день - результат перевершить твої очікування.
     
  14. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Вже пройшло сім місяців як я почав готувати собі ранковий сніданок від Herbalife. Що цікаво - за цей час я став менше їсти звичайної їжі. По грошам виходить однаково - менше витрачаєш коштів на їжу, а зекономлені кошти перекривають вартість продукції Herbalife...
     
  15. Topaz

    Topaz Пользователь

    Моє ім’я Людмила, мені 62 роки. Все життя шукала формулу: як бути здоровим! З дитинства стала займатись спортом. А там де спорт – дисципліна, здорове харчування, режим дня. Але це не вберегло мене від захворювання ЖКТ(гастрит). Головні болі, далі почалися болі в попереку та в хребті. Десь в 50 років я вже з ранку тяжко вставала з ліжку, бо тіло було сковане. Я почала кожного дня з ранку робити фізичні вправи по 20-30 хвилин. Робила різні експерименти з їжею ”застосовувала різні способи харчування, дієти”. Додавала в раціон купу вітамінів – це дало деякі результати. Але одного дня я прокинулася від болі в суглобах. Звернулась до лікарів – мені сказали Вам не 20 років, це вікове… І я знову почала шукати відповіді на питання: що не так? Корисна їжа, фрукти, овочі, горіхи, кисломолочні продукти, але щось було не так.

    У мого сина з ранку не було апетиту. Він зранку в кращому випадку випивав склянку води. За-то ввечері їв досхочу… У нього була лишня вага, турбувала печія, було мало енергії.

    І я випадково познайомилась з консультантом по харчуванню Людмилою. Перше враження було неоднозначне. Але промайнула думка що треба спробувати – щоб покращити самопочуття сина. Щоб син змінив свій раціон.

    За два тижні застосування збалансованого сніданку Herbalife у сина зникла печія, покращилось самопочуття – нам сподобався цей результат… Згодом я теж почала застосовувати збалансовані сніданки. Через шість місяців застосування збалансованого сніданку в мене зникли болі у суглобах, та хребті. Також перестала боліти голова. В мене та у сина з’явилась купа енергії. Син схуд на шість кілограм.

    Фізичні вправи роблю кожного дня, застосовую збалансовані сніданки, насолоджуюсь вільними рухами та життям без болю. На восьмий поверх пішки підіймаюсь легко та без затримки.
     

Поділитися цією сторінкою