Купить БУ компьютер по выгодной цене

Тема у розділі 'Ukraine VIP company', створена користувачем золушка, 29 гру 2023.

  1. золушка

    золушка Пользователь

    Привет, форумчане! Решил обновить свой компьютер, но не хочу переплачивать за новый. Возможно, кто-то из вас уже приобрел б/у компьютер по выгодной цене? Где и какие модели рекомендуете? Как проверить, чтобы не попасть на "косяк"? Жду ваших советов!
     
  2. Ess

    Ess Пользователь

    Привет! Если думаешь где лучше всего купить компьютер бу , советую обратить внимание на ЧипЧип. Они предлагают широкий выбор высококачественных б/у компьютеров по отличным ценам. У них в ассортименте есть модели различных брендов с гарантией качества. Сам недавно приобрел компьютер в их магазине. Прошел тщательную проверку, и я остался доволен как ценой, так и работой аппарата.
     
  3. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    В мене до недавно був ПК на DDR2 на платформі P5KPRO - об'єм ОЗУ при цьому був 8ГБ. Я давно мріяв купити собі щось нове. З початку 2022 року став відкладати кошти на новий ПК. Я порахував якщо покупати цілком новий класичний ПК на це потрібно щонайменше 1500 ує. А ПК на DDR5 коштує ще більше. Але мені підказали дуже гарне рішення))) На цей новий рік я придбав собі у подарунок БУ міні ПК який привезли З США - Dell OptiPlex 7050 MFF i7-6700 65W 3.40GHz 32GB PS 130W Компактный ПК. Цей ПК з об'ємом ОЗУ DDR4 32ГБ мені коштував 250 ує. Якщо є таке гарне рішення навіщо платити більше :cool:
     
  4. Rose

    Rose Новичек

    Я теж зробила подарунок собі на новий рік))))

    Правда в мене вийшов БУ ПК на DDR3 16 GB.

    І цей ПК мені коштував всього 4500 гривень:);)o_O
     
  5. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Перевірка IP та швидкості інтернету на українському сайті - https://2ip.ua/
     

Поділитися цією сторінкою