Квартира

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Ofelia, 27 кві 2023.

  1. Ofelia

    Ofelia Пользователь

    Хочу купити трьохкімнатну квартиру під Києвом. Підскажіть, де можна подивитись варіанти?
     
  2. AciRai

    AciRai Пользователь

    Мені дуже сподобалась трикімнатна квартира в Київській області в м. Бориспіль від забудовника «Palaris», буду її купувати. Планування квартири класне. Затишне містечко із розвиненою інфраструктурою. І район чудовий, затишний, новий, інтенсивно забудовується.
     
  3. Nora

    Nora Пользователь

    Бориспіль чудове місто, купуйте там квартиру, не пожалкуєте.
     
  4. AnnaDiamova

    AnnaDiamova Пользователь

    Недвижимость сейчас какая хочешь на рынке и покупать старый жилой фонд очень не хотелось бы, поэтому квартиры строящиеся дома сейчас наиболее оптимальный вариант сэкономить деньги и подсобирать на ремонт пока дом достроят. НА для поиска дома могу посоветовать сайт https://jiji.ug/houses-apartments-for-sale где можно найти большой выьор.
     
  5. Wikki

    Wikki Пользователь

    Могу вам так сказать, что покупать недвижимость это очень круто. Но ее и правильно оформить и узаконить нужно по всем параметрам. Так что могу вам сказать, что есть очень много разных документов и паспортов, которые вы можете сделать. И это нужно делать только через профессионалов. Чтобы не иметь потом никаких проблем. Вот есть у меня координаты одной фирмы, которая как раз может вам помочь. И при этом, вы можете просто для себя подобрать все там по удобству. И на сайте https://tehpassport.com.ua по ссылке почитайте услуги.
     
  6. Sanza

    Sanza Пользователь

    да, тоже решаем вопрос
     
  7. Herber

    Herber Новичек

    Під Києвом буде не дешево...
     
  8. Мирт

    Мирт Пользователь

    Если честно - я бы не стал сейчас рассматривать Киев и Киевскую область, как и Украину в целом, как страну для приобретения квартиры, потому что на самом деле непонятно когда и чем закончатся все события. Тоже раньше думал о приобретении недвижимости в Киеве, но сейчас очень сильно стал сомневаться в этом. В общем, я тут надумал рассмотреть Болгарию, потому что эта страна привлекает миллионы людей в качестве курортного места и если я там сам не буду жить - то смогу в сезон выгодно сдавать ее. уже посмотрел какая недвижимость в Елените https://jbalkanproperty.eu/city/elenite/ предлагается - это довольно милый поселок, где цены приятнее, чем на Солнечном или же в Золотых песках, так что рассматриваю именно это место как хорошую инвестицию и вложение в свое же будущее.
     
  9. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ну чому?? Ціни по Київській області зараз є дуже адекватними як на мене
     
  10. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Тут не можу з вами не погодитись. В мене особисто в пріоритеті стоїть саме квартира в Київській області https://synergy-bud.com.ua/filter/kvartiry-v-kiyevskoy-oblasti/ а не в самій столиці. Маю авто, на роботу буде зовсім не важко добиратись. Дуже подобається містечко Ірпінь. І нього чудове географічне розташування, максимально якісно продумана уся інфраструктура і по цінам на житло зараз усе прийнятно
     
  11. ЛилЁк

    ЛилЁк Пользователь

    Ринок нерухомості знову почав зростати вгору, тому треба терміново купувати, доки хоч на щось вистачає грошей. По районах дивимося однозначно правий берег і лише найближчі села до межі Києва. У цьому плані підходить найбільше софія резиденс https://www.sofiya.ua/complex/jk-sofiya-rezidens , оскільки знаходиться за 500 метрів від Окружної. Та й крім цього чудова інфраструктура на території всього комплексу. У них навіть власний дитячий садок та школа є на житловому комплексі.
     
  12. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Так, я бачив цей ЖК. Дійсно виглядає досить гарно
     
  13. Lion

    Lion Пользователь

    І таких ЖК зараз реально дуже багато будують!
     
  14. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ви праві. І мене особисто цей факт насправді дуже тішить. Можна вибрати гарне житло по оптимальній вартості. Взяти навіть до прикладу ЖК Грін Лайф що в містечку Ірпінь знаходиться. Сучасний, затишний, навкруги вся інфраструктура влаштована. Ще й ціна за квадратний метр є оптимальною. Тому висновки самі собою напрошуються.
    [​IMG]
     
  15. Wikki

    Wikki Пользователь

    Да, как раз вот активно подходящий вариант ищем сейчас
     
  16. Sanza

    Sanza Пользователь

    Я б вам точно не радила шукати та купляти нерухомість самим. Бо зараз є стільки шахраїв. Та і суми не маленькі. Тож ви подивіться для себе все детально краще зі спеціалістами. Вони і допоможуть знайти оптимальне житло. І все по документам перевірять. Агентство нерухомості Вінниця ось нам допомагало з покупкою квартири. І все пройшло достатньо швидко. Та ще й не було ніяких питань по документам. Все гладко оформили.
     
  17. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Вполне очевидно, что каждый из нас мечтает о своём жилье
     
  18. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    У меня своё жильё есть... Но я бы не отказался от квартиры в Турции ....
     

Поділитися цією сторінкою