Курсы программирования в Киеве

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Rita Kirova, 30 лип 2022.

  1. Rita Kirova

    Rita Kirova Пользователь

    Школа программирования Итея - https://itea.ua/ предлагает пройти обучение по программированию, направление вы выбираете самостоятельно на сайте. Курсы предлагаются авторские и авторизованные по разным направлениям. После прохождения курса школа помогает со стажировкой в IT-компаниях, а также помощь в трудоустройстве. Обучение проводят преподаватели-практики из топ IT-компаний.
    Оставьте заявку на бесплатную консультацию. Наши специалисты свяжутся с Вами и помогут определить наиболее правильный путь развития в этой интересной и перспективной сфере.
     
  2. Arina

    Arina Пользователь

    Зараз це найкращий напрямок особливо для дитини. Я свого сина вже записала на онлайн курси розробки ігор на Unity https://go-mother.com/course/unity/ , де навчають створювати ігри з нуля. Дитині дуже цікаво і за 18 занять курсу дитина отримає відмінну базу для старту і освоєння необхідних інструментів для створення власної гри!
     
  3. korovka33

    korovka33 Пользователь

    Онлайн курси від CHI IT Academy відкриє корисні двері у цікавий світ сучасних технологій як IT для початківців, так і вже досвідчених фахівців. Це пізнавальне навчання гарантує охопити невідомі горизонти та надзвичайні можливості не для тих, хто тільки починає освоєння IT сфери, але і хоче вдосконалити себе в ній. Бажаєте вивчити основи програмування чи дізнатися, як ефективно використовувати набуті знання на практиці. Успішні ментори розкажуть вам про основні поняття та нададуть ключові навички, щоб ви могли впевнено крокувати у світ IT-технологій. Ми пропонуємо зрозумілі та цікаві матеріали, що спеціально адаптовані для новачків. Легко освоюйте основи програмування, розробки веб-сайтів та аналізу даних разом з нашими експертами. Освітня платформа https://chiacademy.software/ дозволить вам стати частиною динамічного IT-світу та реалізувати свій потенціал у цій захопливій сфері.
     

Поділитися цією сторінкою