Ремонт

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем niksa, 14 сер 2023.

  1. niksa

    niksa Пользователь

    Привіт! Ми плануємо зробити повний ремонт нашої квартири. Чи знаєте ви якісних підрядників в Києві?
     
  2. veronilima

    veronilima Пользователь

    При плануванні ремонту важливо думати не лише про матеріали, але й про тих, хто буде цей ремонт виконувати. Я обирала довго і уважно, і мій вибір припав на NEWSTROY. Ось тут можете дізнатися про види ремонту https://newstroy.com.ua/uk/vidi-remontu.html Їхня репутація, відгуки інших клієнтів та їхній професіональний підхід до роботи переконали мене у правильності мого рішення. Завдяки їхній команді моя квартира стала справжнім шедевром. Рекомендую всім, хто цінує якість та відповідальність!
     
  3. zensonr

    zensonr Новичек

    Я хотів зробити ремонт квартири своїми руками але після вивчення інформації зрозумів, що краще не робити цього. Тільки витрачу час і гроші. Краще вже трохи додати і замовити ремонт у фахівців. У підсумку звернувся в RSK Odessa, де мені швидко підготували дизайн-проєкт і потім виконали всі роботи, включно із закупівлею і розстановкою нових меблів. Дуже класно все вийшло, тепер у квартирі повна гармонія і неповторний затишок!
     
  4. Wikki

    Wikki Пользователь

    Ребят, а где стройматериалы для ремонта дома приобрести по адекватной цене можно?
     
  5. Sanza

    Sanza Пользователь

    А какие именно вам нужны стройматериалы? Мы как раз делаем капитальный ремонт дома и недавно нашли поставщика, где можно термопанели купить по адекватной цене, заказ делали тут https://termopaneli.com.ua/ , с ними мы смогли утеплить фасад и при этом сделать общий вид дома стильным
     
  6. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    Все ремонтные работы в доме нужно максимально тщательно планировать!
     
  7. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Коллеги, а для ремонта фасада какие материалы нужно покупать?
     
  8. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Самые лучшие и самые крепкие! Так как именно фасад обычно больше всего подвергается атмосферным осадкам и не всегда хорошо на ни реагирует. Поэтому подбирайте материалы с учётом этого важного факта. Мне кажется, оптимальный вариант - это фиброцементные панели Киев закупить. Такие очно в плане качества не подведут и сделают фасад вашего дома крепким и долговечным.
     
  9. seryko

    seryko Новичек

    Взял себе по скидке новый водонагреватель Ariston
    PERLA 80 VR 1,5K за 4450 грн За 80 литров очень бюджетная цена при хорошем качестве.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою