Вчера у нас на ужин были ребра в сливочном маринаде. Блюдо вкусное, и сделать его несложно. Вот этот быстрый и простой рецепт https://torchyn.ua/recipes/rebra-v-slyvovomu-marynadi придётся по вкусу даже самым требовательным гурманам)
Варіанти простої і корисної вечері: теплий салат з курячим філе і грушею, салат з тунцем і квасолею, фунчоза з куркою і овочами.
А я на вечерю обожнюю пюре з котлеткою, а ще відкрити баночку консервації. Зараз правда більше стараюсь їсти салати зі свіжих овочів, а на зиму вже роблю заготовлення. Ось такий рецепт кабачків https://blog.comfy.ua/ua/konservuvannya-kabachkiv-na-zimu-i-ne-lishe/ рекомендую. Тут є ще інші рецепти для консервування огірків, помідор. Все дуже смачне виходить.
На вечерю можна приготувати смачні та прості булочки з сиром та родзинками. Ось посилання на рецепт з подробицями: https://jisty.com.ua/nalisniki-z-sirom-ta-rodzinkami/ Ці булочки мають ніжний смак сиру та солодку нотку від родзинок, і вони чудово підходять як перекус на вечерю. Бажаю вам смачного приготування та смачних обідів!