Що приготувати на вечерю?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Nora, 25 лип 2023.

  1. Nora

    Nora Пользователь

    Порадьте, що смачного можна приготувати на вечерю?
     
  2. Ofelia

    Ofelia Пользователь

    Вчера у нас на ужин были ребра в сливочном маринаде. Блюдо вкусное, и сделать его несложно. Вот этот быстрый и простой рецепт https://torchyn.ua/recipes/rebra-v-slyvovomu-marynadi придётся по вкусу даже самым требовательным гурманам)
     
  3. AciRai

    AciRai Пользователь

    Варіанти простої і корисної вечері: теплий салат з курячим філе і грушею, салат з тунцем і квасолею, фунчоза з куркою і овочами.
     
  4. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    А я на вечерю обожнюю пюре з котлеткою, а ще відкрити баночку консервації. Зараз правда більше стараюсь їсти салати зі свіжих овочів, а на зиму вже роблю заготовлення. Ось такий рецепт кабачків https://blog.comfy.ua/ua/konservuvannya-kabachkiv-na-zimu-i-ne-lishe/ рекомендую. Тут є ще інші рецепти для консервування огірків, помідор. Все дуже смачне виходить.
    [​IMG]
     
  5. Линда

    Линда Пользователь

    На вечерю можна приготувати смачні та прості булочки з сиром та родзинками. Ось посилання на рецепт з подробицями: https://jisty.com.ua/nalisniki-z-sirom-ta-rodzinkami/ Ці булочки мають ніжний смак сиру та солодку нотку від родзинок, і вони чудово підходять як перекус на вечерю. Бажаю вам смачного приготування та смачних обідів!
     
  6. Vikusia

    Vikusia Пользователь

    Сьогодні на вечерю, буду готувати плов.
     

Поділитися цією сторінкою