Болить горло

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Ofelia, 9 кві 2023.

  1. Ofelia

    Ofelia Пользователь

    Дуже сильно болить горло. Порадьте, що робити? Як лікувати?
     
  2. Nora

    Nora Пользователь

    Прийшла весна, а я захворіла! Всі на шашлики, я – в аптеку. Заболіло горло, з'явився кашель. Полоскала його содою із сіллю, але, мабуть, цей спосіб мені не підійшов. Потопала я в поліклініку, до ЛОРа. Оглянувши мене, док видав: "Хронічний тонзиліт". Виписав Stomatidine, ось інструкція Стоматидин https://stomatidine.com.ua/instruction/ Біль у горлі вщух майже відразу через анестезуючий ефект. Потрібно було кілька днів лікування, і мені помітно полегшало.
     
  3. AciRai

    AciRai Пользователь

    У мене часто болить горло, візьму до уваги цей препарат.
     
  4. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Дивлячись який діагноз? Треба до лікаря.
     
  5. Lion

    Lion Пользователь

    У мене від сильного кашлю дуже сильно горло боліло. Вирішив замовити для себе Амброксол https://likie.ua/tradename/ambroksol , щоб пришвидшити процес переходу сухого кашлю в мокрий. Ці ліки недорого коштують та добре допомагають. Через LikiЄ - сучасний портал для пошуку та бронювання ліків, зміг швидко знайти в аптеках поблизу. Хворому бігати всім містом в пошуках дуже некомфортно. А тут забронював та швидко купив.
     
  6. Wikki

    Wikki Пользователь

    Я дуже рідко хворію, але нещодавно теж відчула на ранок різкий біль у горлі, біль був аж нестерпний, мені пощастило, що в аптечці імупрет був, я препарат одразу прийняла. Доречі, інструкція імупрет тут повна є, можети з нею ознайомитися. Цей препарат йде з максимально природним складом, він одразу зняв біль, але я пропила його повний курс, як в інструкції вказано
     
  7. niksa

    niksa Пользователь

    Що робити,якщо хворе горло, куди звертатися краще?
     
  8. Torro

    Torro Пользователь

    Привіт, друзі! Востаннє я почував біль у горлі і став вивчати інформацію про можливі причини та лікування цього неприємного стану. Виявився чудовий веб-сайт, на якому є багато матеріалів про хворе горло https://ranjanwrites.com/ симптоми та методи лікування. Я дізнався, що горло може боліти з різних причин, від вірусів до алергій, і тепер я знаю, як розрізняти ці стани. Також там є поради щодо того, як можна запобігти хворобі. Я переконаний, що ця інформація стане корисною для кожного з нас.
     

Поділитися цією сторінкою