Який одяг зараз модний?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем DashaShiprova, 25 січ 2023.

  1. DashaShiprova

    DashaShiprova Новичек

    Я зараз сиджу в декреті, і чоловік останнім часом наполягає, щоб я пішла магазинами і купила собі щось нове з одягу. Мабуть, я зовсім погано стала виглядати, раз чоловік став таке пропонувати. Підкажіть, який одяг зараз модний?
     
  2. GannaShvec

    GannaShvec Пользователь

    Автор, я сама така ж була, сиділа до декрету, і нічого собі не купувала, а потім подивилася на себе збоку, і вирішила, що варта більшого. Звернулась до стиліста, зараз їх багато, і багато хто працює онлайн, і вона допомогла скласти мені гардероб з нуля.
     
  3. JuliyaKvitko

    JuliyaKvitko Пользователь

    Я після народження з дитини спочатку почала впорядковуватися, записалася в зал, почала займатися, а через два місяці почала собі купувати потихеньку новий гардероб.
     
  4. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    Авторе, ви не відразу купуйте все, а потроху. Дивитися модні інстраграм акаунти, є відео модних блогерів. Зберігайте картинки, які вам сподобалися, дивіться модні поєднання. Можу вам порадити інтернет-магазин numéro, у них ви можете купити якісний купити брендовий одяг, і у них тільки модні моделі.
     
  5. Elsa

    Elsa Новичек

    Тенденции моды – изменчивые и неоднозначные события. С каждым годом дизайнеры посещают интересные идеи, и это сказывается в коллекциях. Тренды 2023 года в одежде порадуют большей непринужденностью и отсутствием серьезных ограничений. Можно смело комбинировать кроссовки и платья, пиджак и спортивные брюки. Даже муж эту зиму отходил в зимних кроссовках https://rozetka.com.ua/mugskie-krossovki/c4634865/39560=63325/
    [​IMG]
     
  6. Pumpernickel

    Pumpernickel Пользователь

    Мода - це відображення своєї власної душі. І навіщо ми повинні гнатися за відображенням чиєїсь душі, коли в нас і своїх відображень достатньо!?
    Наприклад, особисто я не розумію моди на крокси - ці дачні ляпанці, в яких ходять всюди - тільки в театрах не зустрічав і в ресторанах. Одяг в першу чергу має бути зручним і ти в ньому повинен почуватися як у власній тарілці.
    По одягу норм в https://umall.ua - нормальна така платформа, щоб закупитись всiм необхiдним.
     
  7. Lara_FR

    Lara_FR Пользователь

    мені подобається бренд wearme.ua.
    вони чудово відображають сучасні модні тренди у повсякденному одязі. в одязі wearme.ua. я почуваюся комфортно, але при цьому стильно)
    на сайті завжди гарний вибір:https://wearme.ua/collections/all.
    рекомендую))
     

Поділитися цією сторінкою