Сучасні онлайн-курси

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем nikol, 16 січ 2023.

  1. nikol

    nikol Новичек

    Підкажіть, будь ласка, де можна пройти якісне навчання тестуванню програмного забезпечення? Бажано, щоб навчання проходило в онлайн-форматі.
     
  2. valeriiav

    valeriiav Пользователь

    Для початку раджу пройти навчання на курсі від онлайн-школи Robot Dreams https://robotdreams.cc/uk записавшись на Комплексний курс із мануального тестування, який не тільки з нуля навчить знаходити та описувати помилки для desktop-, web- та mobile-застосунків, але й дасть базову теорію тестування, навчить передбачати помилки та перевіряти найбільш нестандартні алгоритми поведінки користувача. Курс підійде початківцям в IT, щоб отримати актуальні системні знання та фідбек від лектора-практика, виконувати завдання, які повністю відповідають реальним робочим таскам, а також здобути практичний досвід використання Jira, TestRail, BrowserStack та Postman.
     
  3. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    То ви хочете стати тестувальником? Цікаво, чи вже навчились та працюєте. Бо я саме цікавлюсь цим напрямком.
     
  4. Cegox

    Cegox Пользователь

    Якщо бажаєте отримати нову професію, дізнайтесь що має знати тестувальник ПЗ з чого почати у школі Foxminded. Курс QA Automation саме для вас. Тут вас навчать всього, що потрібно знати та вміти людині такої професії. І ви будете вже мати не лише теоретичні, а й практичні знання. Компанія надає своїм студентам найкращий рівень підготовки.
     

Поділитися цією сторінкою