Інтернет провайдер

Discussion in 'Загальний розділ' started by ADIMA, Jan 10, 2022.

  1. ADIMA

    ADIMA Новичек

    Якого інтернет провайдера можете порекомендувати? У мене вічні збої, хочу змінити свого
     
  2. KatyaZen

    KatyaZen Новичек

    Рекомендую Копійку, працює стабільно, дуже задоволена.
     
    ADIMA likes this.
  3. Eteya

    Eteya Пользователь

    Подскажите, где в Киеве можно подключение интернета для бизнеса заказать?
     
  4. Vladysik

    Vladysik Пользователь

    а мы себе купили huawei 3g модемы на работу, которые обеспечивают наших работников мобильным интернетом в командировках. Эти модемы очень маленькие, как флешка, ими удобно пользоваться. Интернет они создают стабильный, скорость получения данных и передача данных проходят на хорошей скорости. Я тоже таким периодически на даче пользуюсь, так как там нет проводного интернета.
     
  5. BishopKaterina

    BishopKaterina Пользователь

    Багато чого змінилось за останній рік - і не лише цін. Ті провайдери, що раніше пропонували свої послуги, вже могли вийти з ринку, а на їх місцях з'явитись нові. Після повернення до рідного міста, треба було знайти в кого підключити інтернет в Одесі https://www.connect.net.ua/internet-provider-c/odessa/ з великим здивуванням для себе побачила зміни - але швидко порівняла всі отримані варіанти і оформила заявку на підключення. Користуюсь вже з березня, все влаштовує і нормальна ціна, а головне, що працює все стабільно.
     
  6. niksa

    niksa Пользователь

    Який краще обрати швидкісний інтернет для бізнесу?
     
  7. Torro

    Torro Пользователь

    Я вам скажу це задача із зірочкою, бо зараз досить багато їх, та обрати не так просто.
     
  8. veronilima

    veronilima Пользователь

    Я вам скажу так, у компанії Київстар розуміють, що високошвидкісний та надійний Інтернет є ключовим фактором для успішного розвитку вашого бізнесу. Тому інвестують в сучасні технології, щоб забезпечити вам найкращі умови для роботи й росту. Якщо цікавить Iнтернет для малого та середнього бізнесу https://kyivstar.ua/business/products/fttb-internet раджу тут дізнатися подробиці. Ознайомитися з тарифами та обрати саме той, що найкрще підходить саме вам.
     

Share This Page