Львів! Порадьте Інтернет-провайдера

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем akka123, 7 лис 2021.

  1. akka123

    akka123 Новичек

    Друзі, порадьте хорошого інтернет-провайдера у Львові. Щоб якісний зв'язок був, хороша техпідтримка та адекватні ціни на тарифи. Буду вдячна!
     
  2. Roman16

    Roman16 Новичек

    По Львову радив би Копійку, вони надають хороші телекомунікаційні послуги. Швидкість взагалі бомба. Можна підключити аж до 1000 мбіт. Я користуюсь майже рік, задоволений.
     
  3. kernio

    kernio Новичек

    Провайдер Копійка! Я вже довго з ними, якістю задоволений, без перебоїв, тарифи вигдіні на різні ціни. Можна підключити до 1000 мбт/с
     
  4. Sonadi

    Sonadi Пользователь

    а как на счет интернета для дачи?
     
  5. Olga_ya

    Olga_ya Пользователь

    Мы когда только дачу купили жестко страдали летом там без интернета, поскольку провайдеры там отказываются работать и домашний интернет табу. Как оказалось многие жители нашего поселка купили себе мобильные модемы для Интернета. Мы себе тоже купили такой zte модем и сейчас, когда на даче бываем редко, беру его с собой в командировки удобно быть всегда и везде с Интернетом.
     
  6. Margaritkal

    Margaritkal Пользователь

    Підключились до linkcom дуже задоволені, швидкість хороша і ціна влаштовує. Зараз для тих хто підключиться діє акція, умови читайте на офіційному сайті. Перед тим як обирати провайдера теж читала відгуки.
     
  7. Torro

    Torro Пользователь

    Привіт! Живу не у Львові, але там мій товариш живе. Запитаю в нього. Якщо буде добра рекомендація, напишу вам. Ок?
     
  8. Elena

    Elena Пользователь

    А мені найбільше подобається інтернет Воля. Тому якщо ви в пошуках надійного провайдера, то обов'язково раджу спробувати. Більш детально про їхні тарифи та послуги можете почитати на сайті компанії https://volia.com/ukr/lviv/ або ж звернутися до консультанта. В нас уже три роки підключений інтернет від Воля і змінювати не збираємося, все влаштовує.
     

Поділитися цією сторінкою