Купівля авто

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем KarinaValina, 30 лис 2020.

  1. KarinaValina

    KarinaValina Пользователь

    Планую купити автомобіль, подобається Пежо, але от не можу зробити правильний вибір, подобається Пежо 308 і 301, який все таки краще обрати?
     
  2. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Модель PEUGEOT 308 має динамічний стиль, елегантний дизайн. Автомобіль одночасно виглядає сучасно і підтягнуто, вишукано і строго.
     
  3. Gianna

    Gianna Пользователь

    Між цими двома більш подобається сучасний, стильний та спортивний PEUGEOT 308 , але більше всього кросовер 3008
     
  4. Borisova

    Borisova Пользователь

    Якщо є сумніви, ви маєте змогу замовити тест-драйв в офіційного дилера АВТОПАССАЖ там і на місці зможете зробити правильний вибір. Хоча звичайно я б теж обарала 308, він більш стильніший і новіший, але у кожного свій смак.
     
  5. Sergiy

    Sergiy Пользователь

    308-й буде поцікавіше.
     
  6. andiduferense

    andiduferense Новичек

    Доброго часу доби, вирішив особисто перевірити цей сайт на чесність. Сервіс залишив після себе море позитивних емоцій. Захотів я собі прикупити новий автомобіль марки MITSUBISHI. Знаю, що існує багато сайтів по пригону авто з інших країн, але вирішив скористатися саме цим сайтом і пригнати авто з Норвегії https://varta.ua/avto-iz-norvegii. Дизайн сайту виконаний добре, претензій до нього не маю, функціонал теж хороший, реєстрація швидка. Залишився сервісом задоволений, рекомендую людям з обмеженим бюджетом.
     
  7. avtomobilpro

    avtomobilpro Новичек

    Вибрали вже? Запчастини можна буде ось тут підбирати. На 301 та 308 пропозицій багато, так що можна буде заощадити. Щодо 308 то останні моделі в обслуговуванні коштоватимуть багато. Також є проблему з шумкою
     
  8. vlad26

    vlad26 Пользователь

    Так как мне не хотелось ошибиться при выборе авто, я решил перестраховаться и заказать подбор файнд кар. Их специалисты, пересмотрев несколько автомобилей, смогли мне найти достойный вариант с экономичным расходом. Но нем, я и остановил свой выбор.
     

Поділитися цією сторінкою