рукоделие

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем paulhen95, 4 вер 2019.

  1. paulhen95

    paulhen95 Активный пользователь

    Заказывайте отличные товары для рукоделия для https://monpacie.com.ua/catalog/dekor Потому что здесь всегда очень высокое качество, нормальные цены, и быстрая доставка! Всем советую! Попробовала заказать здесь и мне все подошло! Теперь всем рекомендую!
     
  2. Малютка

    Малютка Пользователь

    А мне, пожалуйста, подскажите интернет-магазин со всеми атрибутами для вышивки
     
  3. Викинг

    Викинг Пользователь

    Рекомендую набор для вышивки бисером https://igolochka.com.ua/catalog/nabory-dlya-vyshivki-biserom-0 - вещь выше всех похвал. Чешский бисер, вышивать им очень легко и удобно, работа идет, как по маслу. Цвета на ткани тоже хорошо различимы. Бисер красиво играет на свету и получается чудесная картина. Рукодельнцам советую.
     
  4. Nataxa

    Nataxa Пользователь

    И я вышиваю бисером.
     
  5. kotgool

    kotgool Пользователь

  6. alevtina

    alevtina Пользователь

    Когда мне понадобился наполнитель для коробок, приобрела в https://100idey.com.ua/napolnitel-dlya-korobok/ . Должна отметить, что из всех магазинов, в которых продаются товары для рукоделия, у них самый лучший ассортимент и довольно низкие цены!
     
  7. Till

    Till Новичек

    спасибо
     
  8. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Ох, скільки ж я вже несподівано знайшла себе в світі рукоділля! В'яжу пуловери, плету шапки, роблю прикраси, і це дійсно варто свого часу і зусиль. Тепер я задумуюся, де можна замовити все необхідне для моїх творчих експериментів.
     
  9. золушка

    золушка Пользователь

    Я відразу можу порадити тобі магазин рукоділля Carisma! Там ти знайдеш все, що душа просить для своїх творчих витоків. В цьому магазині величезний асортимент товарів, починаючи від пряжі та мотузки до окремих затискачів та шпильок. Ще й вибір кольорів справді широкий, тому ти зможеш утілити свої найсміливіші ідеї. На сайті магазину рукоділля Carisma https://carisma.ua/ ти зможеш знайти розділи зі зразками та майстер-класами, які стануть невичерпним джерелом натхнення і нових задумів. Вони також пропонують цікаві акції, знижки та подарунки, щоб зробити твоє покупки ще приємнішими.
     
  10. Булка Самурая

    Булка Самурая Новичек

    Загляньте на сайт Бахтарми! Тут є все для майстрів шкіряної справи: від натуральної шкіри до інструментів та хімії для догляду за галантерейними виробами
     

Поділитися цією сторінкою