Босоніжки

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем KarinaValina, 25 чер 2020.

  1. KarinaValina

    KarinaValina Пользователь

    Ще тільки початок літа, а деякі магазини, в яких сьогодні була кажуть що поставок босоніжок вже не буде, допродують те що залишилось. Але мені нічого не сподобалось з того що залишилось. Можливо хтось знає хороший інтернет-магазин?
     
  2. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Взуття з натуральних матеріалів не може коштувати зовсім дешево, але воно довговічне, і, якщо правильно за ним доглядати, виглядає як новеньке протягом декількох сезонів. Тому якщо хочете якісні то будьте готові що дорого коштуватиме.
     
  3. ZUROWA

    ZUROWA Новичек

    Так зараз і штучних матеріалів коштує не дешево. Тому я занатарулне якісне взуття, краще один раз заплатити і носити з задоволенням.
     
  4. серпанок

    серпанок Пользователь

    я завжди шукаю де діють знижки, навіть на хороше шкіряне взуття завжди є цікаві пропозиції.
     
  5. Borisova

    Borisova Пользователь

    Літо в самому розпалі, але вже більшіть магазинів не замовляють нові поставки літнього взуття. Тому замовила собі легеньку моделку в інтернет-магазині Міда https://mida.shop/ua/zhenskaya-obuv/povsednevnaya/bosonozhki/ дуже задоволена обновкою, босоніжки виготовлені з якісних натуральних матеріалів, дуже зручні, ще йдоставка безкоштовна.
     
  6. Elsa

    Elsa Новичек

    Качественный пошив - непременное условие для женской обуви. На обуви экономить не стоит. Это мое мнение.
    Я к выбору босоножек отношусь ответственно https://rozetka.com.ua/zhenskie-bosonogki/c4633417/
    [​IMG]
     
  7. Симона

    Симона Пользователь

    В этом году вообще выбор летней обуви маленький был.
     
  8. Холеринус

    Холеринус Новичек

    Собираюсь на каникулы поехать к родителям в маленький городок, и решила для этого немного обновить свой гардероб в плане обуви и обратилась сюда https://marathon.ua/uk/women/zhenskaya-obuv/zhenskiye-gorodskiye-botinki/vesna-f/ здесь всегда хороший выбор, и к тому же обувь отлично сидит на ноге, я уже это проверила. Я астенько заказываю здесь обувь или же вещи и всегда остаюсь довольна.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою