Давайте самі потурбуємось про екологія

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Lenusikl, 14 кві 2020.

  1. Lenusikl

    Lenusikl Новичек

    З кожним новим роком я все більше замислююсь з приводу свого внеску в стан екології нашої планети. Незабаром забрудненість досягне свого апогею, і ми всі будемо шкодувати що вчасно не зробили свфй крок для поліпшення ситуації.
    Найменше що ми можемо зробити це замінити у повсякденному житті замінити шкідливі пластикові чи полімерні пакети на паперові пакети. Дуже радує те, що таке прагнення не лише у мене але ще й в багатьох. Для себе я вже давно вибрав варіант паперових крафт пакетів з ручками. Мені зручно.
     
  2. bogumil

    bogumil Новичек

    [Пластикові пакети завдають непоправної шкоди навколишньому середовищу як і пластиковий одноразовий посуд. І добре, що чсе більше любей усвідомлюють це. Адже на відміну від паперових ці вироби практично не розкладаються. Є чудова фірма, що випускає аналогічні пластику паперові вироби: papirstok
     
  3. alya

    alya Новичек

    Ми в своїй кафешці вже давно використовуємо тільки паперовий посуд. Поступово відмовилися геть від пластику, адже він шкодить як природі так і людині. А ми дбаємо про своїх клієнтів. Тепер тільки на ПапірСток посуду замовляємо.
     
  4. Lapki

    Lapki Новичек

    Человечеству плевать на планету. Точнее большинству населения. Поэтому мы никогда не сможем снизить уровень загрязнения нашей планеты, пока не случится что-то серьезное.
    А от пластика уже давным давно пора отказаться.
     
  5. Brusnika

    Brusnika Новичек

    Згодна, що про екологію треба дбати. Якщо кожен буде робити хоч щось корисне особисто від себе, то і екологія стане краще. Пакети крафтового наша фірма давно купує. Я працюю адміністратором в магазині одягу. Людям дуже подобається, коли ми покупки пакуємо в екологічно чисті пакети. Тим більше вони різних кольорів. Можна використовувати їх як подарункові. Вже давно працюємо з компанією https://papirstok.com/uk/bumazhnaya-upakovka/bumazhnye-kraft-pakety-c-ruchkami . А в магазин за продуктами я ходжу зі своїм пакетом з тканини.
     
  6. alya

    alya Новичек

    Але не всім начхати, тому хоча б деякі можуть намагатися підтримувати екологію в чистоті. За це я і люблю ПапірСток, що вони підтримати клієнтів, які піклуються про своє здоров'я і навколишнє середовище.
     
  7. bogumil

    bogumil Новичек

    Я не согласен: если целенаправленно вести политику борьбы с антиэкологическими направлениями в промышленности, то можно достичь снижения уровня занрязнения, да и каждый из на может что-то полезное сделать, хотя бы отказаться от пластиковых изделий в повседневной рутинной жизни.
     
  8. mitrodorm

    mitrodorm Новичек

    Человечество должно озаботиться экологией своей планеты и самое малое, что может сделать каждый из нас, это отказаться от полиэтиленовой упаковки, которая, не разлагаясь десятками лет, загрязняет окружающую среду. А вот бумажная упаковка экологична.
     
  9. Marusya

    Marusya Новичек

    Оно может конечно, хорошо, что переходим на картонные упаковки, но ведь скоро в таком случае вообще без деревьев останемся. Полностью перейти на картон и отказаться от пластика не получится еще довольно долго. Да и НЕ везде подходит именно картонные упаковки или тара. Например, полиэтиленовые пакеты так же, думаю, вот нас никуда НЕ уйдут.
     

Поділитися цією сторінкою