Кабачковый торт

Тема у розділі 'Кулінарія', створена користувачем slavenia, 23 сер 2019.

  1. slavenia

    slavenia Новичек

    Кабачковый торт: вкуснятина, которую вы еще не пробовали!

    Ингредиенты:
    Кабачки – 1 кг
    Яйца – 5 шт
    Помидоры – 300 г
    Мука цельнозерновая - 1 ст
    Йогурт натуральный – 350 г
    Чеснок – 10 г
    Сыр – 150 г
    Зеленый лук – 10 г
    Соль, перец – по вкусу

    Приготовление:
    Кабачки натрите на тёрке и отожмите лишний сок. Добавьте 5 яиц, немного соли, молотого чёрного перца и хорошо перемешайте. Добавьте муку. Тщательно смешайте компоненты теста. Тесто должно получиться густым, как для приготовления оладий. Разогрейте сковороду. Смажьте маслом и, выложив порцию теста, разровняйте его ложкой по дну сковороды, придавая форму блина. Эти пышные блины и станут коржами нашего торта из кабачков. Обжаривайте коржи несколько минут с двух сторон, до золотистого цвета. Пока обжариваются коржи, можно подготовить «крем» для нашего торта. Для этого смешайте йогурт, несколько измельчённых зубчиков чеснока. Добавьте соль, молотый чёрный перец по вкусу. Можно дополнительно добавлять свежую зелень. Подготовьте начинку для торта. У нас помидоры и зелёный лук, натёртый сыр. Когда коржи будут готовы, их необходимо охладить, прежде чем приступать к сборке торта. На сковороде диаметром 22 сантиметра у нас получается 7–8 коржей. Охлаждённый кабачковый корж смажьте подготовленным кремом. Выложите слой начинки. Повторите слои. Нарежьте торт на порционные кусочки и подавайте.

    Приятного аппетита!
     
  2. Ангелика

    Ангелика Пользователь

    Я вот готовила оладьи с кабачка, то мне очень понравилось))
     
  3. sasha5060

    sasha5060 Пользователь

    я пробовал - супер
     
  4. odar

    odar Новичек

    Я готовила из кабачка, мне очень понравилось.
     
  5. Vladysik

    Vladysik Пользователь

    я вообще думаю, что надо переходить на растительную пищу, вкусно и полезно
     
  6. Ronna

    Ronna Пользователь

    А я перешла и в полном восторге, никакого лишнего веса, отличное самочувствие. Да и еда из овощей и фруктов очень вкусная, а самое главное - полезная. Мне очень нравится кабачковые булочки, нежные, вкусные, никаких дрожжей. Покупаю их в магазине YARO https://yaro.ua/where-buy , да много вкусного у них покупаю, полезные сладости - это моя любовь просто. Компания действительно предлагает полезные продукты, их можно заказывать, будут и на работу приносить и домой.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  7. Алекси

    Алекси Новичек

    И я хочу попробовать
     
  8. Valeriy12

    Valeriy12 Пользователь

    Обожнюю добре поїсти))))))))))))))))))
     
  9. pavelmon

    pavelmon Пользователь

    Я вас чудово розумію! Тому можу поділитися класним варінтом. де постійно купую вялене мясо - https://dymne.com.ua/recipe-cat/cured/ Поміж іншого в них завжди знайдеться ковбаска, сало та навіть заморожені продукти високої якості. Доставка є як по Киву так і по всій Україні. раджу все спробувати))
     
  10. Stasik77777

    Stasik77777 Новичек

    Ось рецепт смачного кабачкового торта:

    Інгредієнти:

    • 3 середні кабачки, натерті
    • 2 цибулини
    • 3 яйця
    • 1 склянка муки
    • 1 чайна ложка розпушувача тіста (соди)
    • 1 чайна ложка солі
    • 1/2 чайної ложки чорного перцю
    • 200 г твердого сиру, натертого
    • 100 г вареної шинки або ковбаси, нарізаної
    • Зелень (петрушка, кріп), нарізана
    • Рослинна олія для змащення форми
    Інструкції:

    1. Почніть з того, що натріть кабачки на тертці. Після цього висліжте зайву рідину, використовуючи сито або відціджуючу тканину. Поставте натерті кабачки в миску.

    2. Додайте до кабачків нарізану цибулю, натертий сир, нарізану шинку або ковбасу, а також нарізану зелень. Перемішайте.

    3. У іншій мисці розбийте яйця. Додайте до яєць муку, розпушувач тіста, сіль і перець. Добре перемішайте, доки не отримаєте однорідне тісто.

    4. Додайте тісто до маси з кабачками і добре перемішайте, доки всі інгредієнти добре не поєднаються.

    5. Змастіть форму рослинною олією і перелейте в неї отриману суміш.

    6. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. Випікайте кабачковий торт приблизно 40-45 хвилин, або доки торт не стане золотистим зверху і добре пропеченим всередині.

    7. Перед витягненням з духовки перевірте готовність, вони вставте нож або дерев'яний паличку у середину торта. Якщо вона вийде чистою, торт готовий.

    8. Вийміть торт з духовки і дайте йому трошки вистигнути перед подачею.
    Отже, насолоджуйтесь неймовірно смачним кабачковим тортом! Цей страва ідеально підійде для сімейного обіду або святкового заходу. Смачного!
     
  11. Titor

    Titor Новичек

    Ніколи нічого подібного не куштував, треба спробувати. Дякую за рецепт!
     

Поділитися цією сторінкою