Незамерзайка

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Arizona, 8 бер 2019.

  1. Arizona

    Arizona Пользователь

    Всім привіт! Підкажіть, хто який незамерзайкой користується для автомобіля? Скільки разів брали, все не те ... То запах від неї такої смердючий на весь салон, то одна вода якась ...
     
  2. NataliNatka

    NataliNatka Новичек

    Так їх насправді просто мільйон ... Ми для себе так і знайшли методом проб і помилок ((А взагалі тут дуже важко радити, т.к запах для кожного індивідуальний, і те що подобається одному, не обов'язково повинно сподобатися іншому .. .
     
  3. Virranika

    Virranika Пользователь

    А ми вже давно відмовилися від покупної і стали робити самі, завдяки одній статті про незамерзайку ось цю https://www.dexpens.com/Article/9625/prostiy-retsept-nezamerzayki-svoyimi-rukami Головне дотримати пропорції і все! Мені дуже подобається цей інформаційний портал. Там публікують дуже багато цікавої і корисної інформації. Завжди намагаюся знайти там корисні статті. Зайдіть, може Ви ще щось відкриєте для себе))
     
  4. Elena1989

    Elena1989 Пользователь

    Очень интересно, спасибо!
     
  5. professional

    professional Пользователь

    О, интересный рецепт незамерзайки. Нужно попробовать, а то у меня почти закончилась. Я как раз купил в магазине Экзист дистиллированную воду https://exist.ua/voda-distillirovannaja/ . Добавлю в рецепт. До этого у меня была жидкость омывателя стекла XTREME NANOPRO, тоже там же покупал. Запах нормальный, классический, свежий. Если не получится сделать своими руками, тогда советую купить XTREME . Плохо пахнуть не будет)
     

Поділитися цією сторінкою