Адвокат у кримінальній справі

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем Макаров, 16 тра 2019.

  1. Макаров

    Макаров Новичек

    Кого можете порадити як хорошого спеціаліста в сфері кримінального права і процесу? Потрібно терміново!
     
  2. Elena1989

    Elena1989 Пользователь

    Мого друга витягнув з неприємної історії досвідчений адвокат, якого знайшли на сайті https://advokativ.net/. Потім почитали відгуки про нього в соцмережах. Ми дуже хвилювалися, тому що шукали кращого фахівця. Адвокат чітко розробив стратегію захисту та запобіг усілякому тиску зі сторони слідства. Друга виправдали, це й не дивно - були зібрані всі можливі докази його невинуватості.
     
  3. Natalka

    Natalka Пользователь

    А если столкнулись с делом коррупционного характера, этот специалист поможет?
     
  4. Тутлик

    Тутлик Пользователь

    Я знаю специалистов по подобным делам. Переходите сюда, если нужна защита адвоката slinko.com.ua/ Специалисты имеют большой многолетний опыт работы, в том числе, и в правоохранительных органах. Они знают, как не допустить давления со стороны следствия.
     
  5. Mary

    Mary Новичек

    Доброго дня! Можу порадити звернутись в адвокатське бюро Мельника Федора, ось посилання на сайт https://www.zakon-ta-zahyst.com.ua Федір Вікторович веде всі справи повністю сам, а не переlоручає всю роботу на помічників. Відповідає на всі питання дуже зрозумілою мовою. На допитах поводиться спокійно і професійно, з ним почуваєшся дуже впенено, видно, що і в поліції це розуміють. Справу нашу закрили врешті решт.
     
  6. Добрий день! Зверталися до приватного адвоката в Вінниці, який працює і по Україні - Малика Олександра Володимировича. Інформацію про адвоката переглянули на сайті https://www.malyk.com.ua/ а потім прийшли на консультацію і все нам пояснили зрозумілою мовою. Під час участі в суді адвокат вів себе професійно і впевнено. Зміг відстояти наші права і справа вирішена на нашу користь. В подальшому також зверталися до Олександра Володимировича і по сімейних питаннях і по спадщині. В обох випадках допоміг дуже швидко.
     
  7. Васиьович

    Васиьович Новичек

    Ви легко зможете знайти толкового спеціаліста- адвоката що розбирається в кримінальному праві і процесі тут: https://lawyers-attorneys.com.ua/
     

Поділитися цією сторінкою